Gratis verzenden vanaf € 99, daaronder €4,99

 

Verzonden binnen 24 uur

Italian Experience Alkmaar

Anderhalf jaar hebben we doorgebracht op onze prachtige locatie in Diemen. Bloed zweet en tranen heeft het gekost om daar middenin de Corona pandemie een concept neer te zetten dat in ons hoofd en in ons hart zat.
Langzaam begon ons assortiment uit te breiden met de lekkerste Italiaanse delicatessen zoals, balsamico, koffievleeswaren en kaas en nog veel meer.

Met die uitbreiding kwam ook het besef dat er veel meer inzat dan er in onze showroom in Diemen mogelijk was.
Bijvoorbeeld onze heerlijk koffie (to go) serveren met onze heerlijke biscotti of onze vleeswaren en kaas snijden en per onsje verkopen in plaats van alleen in het groot.


Maar daarvoor is een locatie nodig middenin een stad. Een locatie waar altijd leven is en waar iedereen makkelijk langs kan komen om de Italian Experience zelf te beleven.
Om deze reden hebben wij de stap genomen om onze showroom in Diemen achter te laten en te verhuizen naar onze nieuwe winkel midden in de binnenstad van het prachtige Alkmaar.


Hier zitten wij tussen het levendige Waagplein en de altijd drukke Langestraat en pal aan de wekelijkse Kaasmarkt.
Zeg nou zelf, een betere locatie om iedereen te laten genieten van de lekkerste wijnen en Italiaanse delicatessen is er toch niet?

Kom snel langs in onze nieuwe winkel op Houttil 46 A in Alkmaar en beleef het beste van Italië zelf!