Gratis verzenden vanaf € 99, daaronder €4,99

 

Verzonden binnen 24 uur

Italian Experience: we zijn live!

We nemen je graag even mee naar de afgelopen weken. Hoe we naar de opening hebben toegeleefd en hoe de openingsmaand is geweest.

Het is januari 2021. Wat een mooi en heerlijk hectisch jaar hebben we achter de rug. Weinig geslapen en veel gas gegeven, met name in het laatste kwartaal, om alles voor elkaar te krijgen.

Op 15 oktober 2020 kregen we de sleutel van het bedrijfspand aan de Weesperstraat 94 A in Diemen. Gelukkig maar, want we konden alle culinaire kwaliteitsproducten uit Italië niet meer kwijt in onze schuur, garage en auto’s.

 

We mochten open!

Vier weken lang, zeven dagen per week en 14 uur per dag hebben we gewerkt om dit pand om te toveren tot een prachtige showroom. Op 21 november was het eindelijk zo ver. We mochten open! Onze zaak met het beste wat Italië te bieden heeft, was een feit.

Al snel stroomden de liefhebbers en belangstellenden toe. Met veel enthousiasme en plezier geven wij iedereen hier de ItalianExperience. Van olijven, truffels en topkwaliteit roestvrijstalen Ruffoni-pannen tot exclusief servies van Versace, we hebben voor ieder wat wils.

Deze mooie producten verkopen we uiteraard ook in onze webshop. Dat was namelijk het volgende project, met als deadline 1 december. Tussen al het werk aan de Weesperstraatdoor was het nog flink aanpoten om dat voor elkaar te krijgen.

Ook online

De deadline hebben we gehaald en wij zijn heel blij met het resultaat. Op italianexperience.nl vind je onze mooie producten overzichtelijk op een rij. Ook online willen we mensen namelijk de Italian Experience geven zoals we die zelf ook graag beleven. De komende tijd vullen we de website aan met blogs (zoals deze), vlogs, reisverslagen, restaurantrecensies en anekdotes.

 

Enthousiasme

Veel leuk werk en drukte dus in de eerste maand dat we open waren. Vol enthousiasme en goede moed gingen we richting de feestdagen. En toen, boem. Ineens kwam de lockdown. Uiteraard heeft iedereen hiermee te maken. Desalniettemin was het een klap voor ons, middenin onze opstartweken die we met veel energie en enthousiasme waren ingegaan.

Tegelijkertijd is onze visie juist in deze corona-tijd tot stand gekomen. Wij willen mensen in deze moeilijke tijden de beleving, het gevoel en de ervaring meegeven die je bij online shoppen (hoe handig ook) vaak mist.
We willen niet alleen zakelijk producten verkopen, maar ook online ons enthousiasme meegeven, verhalen vertellen over onze producten en producenten en zoals eerder gezegd leuke blogs en video’s delen zodat mensen een gevoel bij onze producten krijgen zoals wij dat ook hebben. Een vleugje Italië in huis halen. Italian Experience dus.